Shop ’till you drop was nog nooit zo waar als bij Vente-Exclusive.com. Een webshop die de koopervaring waarmaakt vanuit je bed, op de bus, tijdens een activiteit van de kinderen, tussen 2 meetings in… eindeloze mogelijkheden. Maar wat maakt deze webshop nu extra fijn? Al je favoriete merken en producten tegen een fikse korting. Wat? Ja, echt waar. De klant is daadwerkelijk koning(in).

Vente-Exlusive.com bestaat volgend jaar al 10 jaar, een verjaardag die zeker te vieren valt.    Deze Belgische webshop deed zijn eerste verkoop in 2007 en zo veel jaren later is ze uitgegroeid tot een heus ‘walhalla’ voor niet enkel de werkende vrouw, maar tevens voor mannen en je gezin. Van grote kledingmerken tot verzorgingsproducten, reisjes, huishoudartikelen, interieur,… en zelfs elektronica. Zoals vraag je je af? Sisley, Diesel, Levi’s, 7 For All Mankind, Villeroy&Boch, Mango, Puma, Berschka, Timberland, L’Oréal,…en zo veel meer! Wie zoekt, die vindt het bij Vente-Exclusive.com. 

Met haar 5 miljoen leden in de Benelux is het geen lichtgewicht op het vlak van verkoop op afstand. Haar innovatieve businessmodel maakt het een zeer flexibel platform waar de leden de sturende kracht zijn.

journal_textile-108

Ze kiezen bewust voor een verplicht lidmaatschap vooraleer je de 10 (of meer) verschillende verkopen kan bekijken. Door dit gesloten systeem vind je de lopende verkopen niet in je Google-zoekresultaten. Op deze manier trachten ze een exclusief en discreet karakter te bieden aan de consumenten en tevens aan de merken.

_mg_1139

Daarnaast (wat mij echt van mijn sokken blies) gebeurt de kwaliteitscontrole door de webshop zelf. Niet goed, dan wordt het teruggestuurd naar het merk. Maar op deze manier verkrijgt de consument de meest gedetailleerde beschrijving bij het winkelen. Dikte van de stof, textuur, kleurschakering, ruitjes, lijntjes, plastic, zacht leer, kersenhout, geverfd hout,… enzovoort. Zo gebeurt die aankoop net alsof je de stof of het product in levenden lijve gekeurd hebt. Hier stopt het echter niet. Zo nemen ze tevens hun eigen foto’s voor op de webshop in hun eigen studio’s, compleet met modellen, fotografen en stylisten.

Maar wat maakt Vente-Exclusive.com nu zo uniek in vergelijking met andere webshops? De producten blijven bij het merk zelf tijdens de verkoop, na de verkoop exporteert het merk het aantal verkochte stukken naar Katoen Natie, die zorgt voor de verdeling en vervolgens brengt de postbode je nieuwe aanwinst tot bij jou. Je kan er dus 100% zeker van zijn dat je nieuwe aanwinst geen namaak of tweedehands stuk is.

vente-exclusive-com_journal_textile-172

Klinkt allemaal geweldig toch? Ik heb al meerdere malen om 7 uur in de ochtend voor mijn laptop gezeten, klaar voor die ene verkoop van mijn favoriete merk. Ik kan je verzekeren, een gouden vondst. Ach ja misschien ben ik dan ook al wel een beetje bevooroordeeld, terwijl ik dit artikel schrijf in mijn laatste aanwinst van Vente-Exclusive.com. Een prachtige bloemenbroek van Sisley die me met de comfort van een pyjamabroek de dag door brengt en nog steeds fashionable is. Wat wil je nog meer?

GIVEAWAY: Wil jij ook graag eens winkelen bij Vente-Exclusive.com? Wel wij mogen een waardebon ter waarde van 50 euro weggeven!
Hoe? Zie details op onze instagram @ilovestylebe (sluit binnen 7 dagen).

P.S. Ze hebben ook een app, te installeren op eigen risico en na consultatie van je spaarrekening.

No more articles
pin-it