Eerst was er de Roshe One, die meteen een schot in de roos was – voor sneakerheads alleszins. Nu komt Nike met een nieuwe versie van zijn eerste klassieker: de Roshe2.

©Nike

©Nike

Wat mogen we verwachten?

De Roshe One stond voor puur comfort en een spartaanse, enkel-wat-je-nodig-hebt-filosofie. Met de Roshe Two herbekijken ze de drie core values van de Roshe One.
Waar de binnenzool van sneakers eerst een manier waren om de stiksels aan de binnenkant van je kicks te verbergen, zijn ze nu eerder de eerste laag van een kussensysteem. Jup, je leest het goed: uw basketsloefkes zijn vanaf nu ook échte sloefkes. Nike gebruikt een dubbele laag memoryfoam om je voet maximum comfort te geven.
Da’s niet alles! Die sloefkes, dat zijn eigenlijk ook handschoenen voor je voeten (voetschoenen dus eigenlijk, maar dat klinkt gewoon raar) volgens Nike. Daarom gebruiken ze hun laagje memoryfoam ook aan de bovenkant: dubbelzacht!
Als ultieme kers op de taart beloven ze basically dat je voeten op het eind van een hectische dag nog altijd poezelig zullen aanvoelen. Om opgezwollen en oververhitte voeten tegen te gaan, hebben ze de nieuwe Roshe Two uitgerust met uiterst ademende stof.

©Nike

©Nike

Hebben!

De Nike Roshe Two Flyknit is, buiten Noord-Amerika, verkrijgbaar vanaf 25 augustus 2016. Je kan hem bestellen via de SNKRS App, Nike-verdelers en de Nike Tech Book. Vanaf 1 september is de Roshe Two overal verkrijgbaar.

 

No more articles
pin-it