Niet geheel zonder trots stellen we je graag onze nieuwste aanwinst voor : Vincent Van Reusel werd zopas “gepromoveerd” tot onze nieuwe ILoveStyle.be Chief Fashion Editor ! Om Vincent V. ineens goed te lanceren, willen we hem graag -met jouw steun- naar de komende New York Fashion Week sturen als “G-Star Raw Reporter“. Deze student journalistiek annex glam boy is gepassioneerd door all things fashion en durft daar dan ook wel eens een eigenzinnige blog over te schrijven; hij is een meer dan getalenteerde hobby-fotograaf en part-time model, en last but not least, hij is zelfs sympathiek (en dit ondanks het feit dat hij uit Antwerpen komt. Leuke en interessante “mannen van ‘t stad”, ze bestaan dus als je een beetje zoekt) ! Anna Wintour eat your heart out, meet Vincent V. !

Bij onze nieuwe ILoveStyle.be-site horen nog enkele veranderingen en goeie voornemens, en één daarvan is ons team uitbreiden. We hadden Vincent‘s streng-maar-rechtvaardige pen al opgemerkt op o.a. Men of Belgium en Fashionistas in’t Stad en nodigden hem dus uit om zijn visie vanaf nu ook met de ILS-lezers te delen. Handig is bovendien dat ILS, dat tot hier toe redelijk Gents getint was, meteen ook een trendspotter uit Antwerpen kan inlijven, ondanks alles nog steeds het Belgische mode-epicentrum.

    “I want to become the next Anna Piaggi, but then the male and hotter version !”
favoriete designer/ brand
:

Raf Simons
voorbeelden / inspiratie
:

Audrey Hepburn, Anna Piaggi, Coco Chanel, The Facehunter, Sartorialist, Sasha Dumain, …
onmisbaar fashion item
:

(mannen) kostuumvest – (vrouwen) hoge hakken.
meest beschamende persoonlijke fashion blunder
:

met fluogele muts en sjaal door Antwerpen lopen en ervan overtuigd zijn dat het mooi was !
motto
:

A dirty mind is a joy forever.
meest gehate fashion trend
:

de extreme vervrouwelijking van de man. Geef die hakken, handtassen en rokken terug aan de vrouwen !Share/Save/Bookmark

Waarom en hoe lang ben je al bezig met mode ?
Mode is de ideale manier om jezelf uit te drukken in het dagelijks leven. Ik ben er in geïnteresseerd zolang ik me kan herinneren, maar sinds 3 jaar ben ik er echt bijna “like a maniac” mee bezig. Schrijven en bloggen doe ik nu ongeveer 1 jaar.
De meeste fashion-dromen zijn “ontwerper worden” of model of fotograaf, waarom wil jij specifiek fashion reporter zijn ?
Het geeft je de kans om alle aspecten van de modewereld mee te maken. Dat vind ik boeiender dan werken in een kleine niche. Toch zou ik een goede opdracht als model of fotograaf niet weigeren.
Waarom ben jij de perfecte “G-Star Raw reporter” op de komende NYFW 2010 ?
Mode is een passie en fashion weeks zijn de kers op de couturetaart. Ik heb de kennis, ik heb de techniek en ik maak snel contacten. En als je mij naar New York stemt, kom je alle sappige details te weten !
Wat mogen onze lezers verwachten van jou op ILoveStyle.be ?
Ik ben heel eclectisch, dus dat zal heel gevarieerd zijn. Modenieuws, interviews, foto’s, boeiende persoonlijkheden… ze zullen allemaal aan bod komen! Mannenmode zal ook zeker niet ontbreken.Fanmail voor Vincent kan vanaf nu naar vincent@ilovestyle.be

G-Star Raw organiseert een wereldwijde wedstrijd waarbij wordt gezocht naar de ideale reporter om live verslag uit te brengen van op de New York Fashion Week, 11 tot 18 februari 2010. We zijn ervan overtuigd dat Vincent V. de ideale kandidaat is en we hopen dat jij er ook zo over denkt ! Help ons mee Vincent naar NYFW te sturen, klik hierNo more articles
pin-it