Hoe hoger de temperaturen, hoe frisser de afkoeling! Onder dit motto schotelen we jullie deze ijskoude apero voor: een cocktail met perziken en framboos… Snel, eenvoudig én goedkoop – kan het nog beter?

4 Pers – 10 min

 

© I Love Style

© I Love Style

 

Ingrediënten

300 g diepgevroren frambozen

300 g diepgevroren perziken (of ander geel fruit, bijvoorbeeld nectarines, mango of ananas)

sap van 2 limoenen

100 g rietsuiker

300 ml tequila

200 ml triple sec

300 g ijsblokjes

© I Love Style

© I Love Style

 

Bereiding

  • Doe alle ingrediënten in de Bamix blender
  • Mix op hoge snelheid tot een gladde puree
  • Decoreer de glazen met een suiker- of zoutrandje
  • Giet de slushie meteen in de glazen en decoreer met een plakje nectarine

 

© I Love Style

© I Love Style

Tip: Perziken en frambozen zijn volop in seizoen en zijn heerlijk rijp bij je lokale fruitboer!

No more articles
pin-it